22 Ocak 2013 Salı

SHAKIRA VE PİQUÉ' NİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ




Kolombiyalı şarkıcı Shakira Barselona' lı futbolcu Piqué’den olan ilk bebeğini dünyaya getirdi.
Salı günü saat 22:30 civarında dünyaya gelen bebeğin adını Milan Piqué Mebarak koydular.  Hem bebeğin hem annenin sağlık durumunun çok iyi olduğu bildirildi. Doğum Barcelona’ da Klinik Teknon’ da Doktor Carlota Garcia- Valdecasas  tarafından gerçekleştirildi. Ünlü çift bebeklerinin 22 şubatta doğmasını  istedi çünkü bu tarih ikisi içinde çok anlamlıydı, her ikisininde doğum günleri yılları farklı olsa da 2 şubat. (Piqué 1987, Shakira 1977 doğumlu).
Shakira dün akşam saat 19:00’ da hamileliği süresince takip edildiği hastaneye yattı, hastaneye kardeşinin kullandığı arabayla geldi ve  ana giriş kapısından değil farklı bir kapıdan giriş yaptılar.
Saat 20: 00 de Shakira Twitter takipçilerinden bir istekte bulundu: “ Bana dualarınızla eşlik etmenizi istiyorum, bugün benim hayatımın en önemli günü, Shak”.
Birkaç gün önce Shakira ve Piqué sosyal medyada hamilelik resimlerini paylaşmışlardı. Bu hamilelik en başından beri çok istenen  bir hamilelik oldu.

Güney Amerika basını pazartesi gününden  beri doğumun salı günü gerçekleştirileceğini yazıyordu ve sonunda gerçekleşti.
Ayrıca ünlü çift doğuma katılan hastane ekibi ile bir gizlilik anlaşması yaptı.  Sezeryanla gerçekleştirilen doğuma herhangi bir yara izinin kalmasına engel olmak için bir plastik cerrahta katıldı.  

Esin Cop Kartaler
22.01.2012
Barselona, Ispanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder