4 Nisan 2011 Pazartesi

Barselona da Teatre Tivoli´de" Kugu Golu Balesini " izlemek istermisiniz? Buyrun o zaman yaziya.....


Merhaba Arkadaslar

Bugun sizinle Barselonadaki sanatsal bir aktiviteyi paylasmak istiyorum. Eminim ki Barselonaya tatile gelenler arasinda sanatla ozellikle bale ve operaya ilgi duyan arkadaslarda vardir. Bu yazim onlar icin. Elbetteki Barselona, denizi, gunesi, tapaslari ve kizlari ve yakisikli erkekleri ile cok meshur:))))  Ama inanin buraya kadar gelmisken burada bir sanat gosterisi izlemeden donmek bir kayip olabilir sanat gosterilerinden hoslananlar icin. Nisan ayinda gelecekler icin cok cok iyi bir haberim var.  "Kugu Golu Balesi"  burada,  "Teatre Tivoli" de.(5 ile 10 nisan arasinda).


Tivoli muhtesem ihtisamli bir yapi. Icerisi muhtesem bir sarayi andiriyor.




 Yuksek tavanlari, cini boyamalari, oyma suslemeleri ve bordo ve kadife agirlikli dekorasyonu ile burada opera dinlemek veya bale izlemek canli muzik orkestrasi ile benim icin anlatilmaz bir zevk, doyum. 







Kugu golu balesi cocuklugumdan beri bir sekilde bir yerlerde gordugum ama direkt olarak bir turlu izleyemedigim ancak adi en iyi bildigim bale gosterilerinden biri idi. Hatta bir hareketini bilir ve arkadaslarimi guldurmek icinde yapardim hep:)))))



Bu gosteriyi izlemek isteyenler icin bileti alabileceginiz internet adresi: http://www.servicaixa.com/
Sayfa ingilizce ve Ispanyolcadir. Kredi karti ile alabilirsiniz. Ben esimle 10 Nisan Pazar gunu  orada olacagim ve o gunu iple cekiyorum. Biletlerinizi alirken zaten bir sema beliriyor ve oradan yer secebiliyorsunuz. Biletleri satin aldiktan sonra Barselonaya gelince Caixa´ya ait herhangi bir bankanin ATM in den alabiliyorsunuz. Otomatik olarak print ediyor. Neyse bu asamalarda bir sikintiniz olursa blogdan bana yazin ben size yardimci olurum. Ya da 902.33.22.11 nolu telefondan da alabilirsiniz, musteri hizmetleri ingilizce konusuyor.


Su an yazimi yazarken bile inanin nefesim kesiliyor heyecandan. Muhtesem bir gosteri olacak. Muhtesem bir grup, muhtesem bir klasik muzik orkestrasi ve muhtesem bir akustik ses ortamina sahip tarihi yapi.... Gerisini siz tahmin edin artik.

Iyi seyirler, sevgi ile kalin

Esin






3 yorum:

  1. merhabalar esin hanım,
    öncelikle blog çok başarılı olmuş. okumaya doyamadım. bizde ablamla aralık sonu barcelona ya gelip yeni yılı orada karşılamak istiyoruz. paylaştıklarınızı okudukça daha bir heyecan bastı ve gelme isteği arttı :) yalnız sizden bir ricam olacak. biz birkaç hostel baktık ama hangisinin bulunduğu semt daha güvenli ve merkeze yakın bilemiyoruz. isimlerini versek bize yardımcı olabilir msnz? teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Esin hn, Barselona ' da yaşamak ve iş kurmak istiyoruz bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz )) Selamlar

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Esin
    Blog unu yeni kesfettim ama sanırım en son yazın 2014 ile sınırlı
    BIraktınmı yazmayı yoksa iş yogunlugumu diyecegim ama 3 sene bayagı bir iş yogunlu olması gerekiyor
    Barcelonaya yaklasık 3 seneden beri tatile geliyoruz va tam bir aşığıyız desek yalan olmaz
    Bazı düşüncelerimiz var aklımızda eşim ben ve oğlum ile orası için. Fikirlerine açığız yardımcı olabilirsen veya yol gösterebilirsen seviniriz. Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil