20 Mayıs 2013 Pazartesi

BARSELONA PLAJLARINA KARPUZ KABUĞU DÜŞTÜ


Barselona plajlarına karpuz kabuğu düştü buradan herkese duyurulur. Plajda aşk yapan çiftler burun buruna, dudak dudağa, gözgöze. Üstsüz tangalı 90-60-90 esmer tenli kızlar ki İstanbul caddelerinde görseler 1 günde artizzz yaparlar, manken yaparlar.





Güneşin yakmaya başlamasıyla birlikte motorumuza binip kendimizi Barselona plajlarına atmaya başladık. Bizim klasik haftasonu yaz rituelimiz. Bilirsiniz biz Türk kızları bi ‘üşürüz’ eee bende bu genlerin tipik bir temsilcisiyim. Yani benim için bikini mevsimi daha a
çılmadı. Ama maaşallah turist kızlarımız ve ispanyol güzellerimiz için durum hiç de öyle  değil, bilakis ateş bastıkça bikini üstleri küçülmüş, bikini altları g-stringin en küçük versiyonlarına dönüşmüş. Sadece kapatması gerekli elzem yerleri kapatıyor. Kızların hepsi model gibi. Sanki silikon yaptırmış ama doğal, ince beller ve dolgun, yuvarlak latin vücut hatları. Hepsi sere serpe, ‘biri bana bakıyor mu, şuram acılıyor mu , bu pozısyon ayıp kalır mı’  hiçççç  kimsenin umurunda değil. Yanlarından geçen deli-kanlı gençler birbirlerini dirsekle dürtüp kızları gösteriyorlar, gülüyorlar bıyık altından, göz banyosu yapmanın keyfini çıkarıyorlar. Onlarda çok mutlu.

Diğer bir yanımda ‘topless’ bir kızımız sevgilisiyle sarmaş dolaş burkulmuş, burkulmuş, dolanmış düğüm olmuş yatıyor kumda. Yanlarına gelip dürtüp adama ‘birader ayıp oluyor burada aileler çocuklar var’ diyen yok. Bir ara sıcağında etkisiyle bir hararet basıyor dudaklar birleşiyor, hareketlenmeye başlıyorlar. Bi bakan ben!...!  Herkes kendi havasında.
Yukarıda biri zenci iki bayan, takriben 200 KG herbiri. Zenci diğerinin ayaklarına masaj yapıyor, kumla ovalıyor ‘negatif enerjisini  alıyor’ diye düşünüyorum. Birara diğerinin dudaklarına bir buse konduruyor. Onlar da mutlu.

Geçen yazımda ’Barselona’da kadın olmanın dayanılmaz hafifliği’ demiştim.  Burada sessiz, yazıya dökülmemiş bir anlaşma var. Üniversite yIllarımda iktisat dersinde öğrendiğim cümle  aklıma geliyor ’bırakınız yapsınlar, bırakınız etsinler’ Liberalizm ekonomide tam uygulanıyor mu hala tartışıladursun ama Barselona plajlarına geldiği kesin. İşte buyrun resimler.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder