21 Şubat 2011 Pazartesi

Bir haftasonu kacamagi MAS TAPIAOLAS´da (Girona- Ispanya)


Bu hafta sonu Girona´da bir masia da idik. Masialar Ipanyollarin tipik, tastan yapilmis ciftlik evleridir. Cok buyuk arazinin ortasindadir. Ve muhtesem bir dogal guzelligi ve manzarasi vardir. Kafa dinlemek, huzur yapmak, kitap okumak icin ozellikle tavsiye ederim. Yazinda sik sik masia tatillerini yapariz cunku acik havuzlari vardir ve doganin ortasinda havuz keyfi muhtesem:)))Iste bilgiler ve resimler geliyor: MAS TAPIOLAS- GIRONA( Araba ile Barcelona dan sadece 1.5 saat uzaklikta)
  




Yemekleri muhtesemdi. Arazi icinde bir masia bir de yeni acilan bir otel bolumu var. Biz masia da kaldik. Cunku boyle bir yerde modernligi degil gecmisi yasamak istiyorsunuz.Bu nedenle buranin tadi bence masiada kalinca cikiyor. Otelin rstauranti da cok ozeldi. Restaurantta yer bulmak icin rezervasyon yaptirmaniz gerekiyor ayni gun icinde. Ancak yemekler muhtesemdi. Iste sizin icin bizim sectiklerimizin resimleri.




Hepside cooookkkk lezzetli idi. Bu arada restauranti ozel michlen yildizli restaurantlar arasinda idi.

Sizlerle kaldigimiz suitin bir kac fotografinida paylasmak istiyorum Dekorasyonu hakkinda bilginiz olmasi icin.
Bu muhtesemterasta kahvalti yapmak coook keyifli idi.

Arkadaslar ilgilenenler icin otelin iletisim bilgilerini yaziyorum; SALLES HOTELS. MAS TAPIOLAS(GIRONA) Rezarvasyon merkezden yapiliyor. Telefon Numaralari: 0034- 902 111 020, email: info@salleshotels.com, Bana sormak istedikleriniz icin email atabilirsiniz. Dah detayli bilgiler verebilirim. Iyi eglenceler. Sevgi ile kalin:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder